Εξωτερική τοιχοποιία


Η προϊόντική σειρά των συστημάτων εξωτερικών τοιχοποιιών συμπληρώνεται με τη νέα σανίδα Knauf Gaurdex η οποία αποτελεί το ιδανικό υπόβαθρο συστημάτων εξωτερικής θερμομόνωσης Knauf Thermoprosopsis & αεριζόμενων προσόψεων.

Η Knauf Guardex είναι εξαιρετικής αντοχής στην υγρασία και το νερό, πυράντοχη, κατηγορίας ακαυστότητας Α1, χαμηλού βάρους και φιλική προς το περιβάλλον. Χάρη στο ειδικά σχεδιασμένο υαλοΰφασμα σελουλόζης και στη σύνθεση του πυρήνα της, έχει υψηλή αντοχή στην υγρασία, τη μούχλα καθώς και ελάχιστες συστολοδιαστολές στις θερμοκρασιακές αυξομειώσεις, με αποτέλεσμα την άριστη συμπεριφορά της σε όλες τις συνθήκες. Μπορούν να παραμείνουν εκτεθειμένες έως και 12 μήνες, ανάλογα με τη σφράγιση των αρμών, με σκοπό την ολοκλήρωση των εσωτερικών εργασιών στο κτήριο, ανεξάρτητα από τις εξωτερικές συνθήκες.

Οι σανίδες Knauf Guardex τοποθετούνται από την εξωτερική πλευρά σε:

  • συστήματα εξωτερικών τοιχοποιιών ή εξωτερικών επενδύσεων τα οποία επικαλύπτονται με το σύστημα εξωτερικής θερμομόνωσης Knauf Thermoprosopsis και
  • συστήματα εξωτερικών τοιχοποιιών τα οποία επενδύονται με συστήματα αεριζόμενων διακοσμητικών όψεων.

Για τα ολοκληρωμένα συστήματα εξωτερικών τοιχοποιιών Guardex μπορείται να δείτε περισσότερες πληροφορίες εδώ

Για να κατεβάσετε το φύλλο τεχνικών προδιαγραφών της σανίδας Guardex επιλέξτε εδώ
.

Επιπλέον, για την εύρεση αναλυτικών πληροφοριών σχετικά με τις προδιαγραφές και τους τρόπους τοποθέτησης των σανίδων Knauf Guardex επικοινωνήστε με το τμήμα τεχνικής υποστήριξης της εταιρείας μας.