Εταιρεία


Η Partcon ξεκίνησε να δραστηριοποιείται στο χώρο της ξηράς δόμησης το 2000 και μετά από μια επιτυχημένη πορεία διευρύνει το φάσμα των παροχών της προσθέτοντας υπηρεσίες ελαιοχρωματισμού.

Η ξηρά δόμηση της κατασκευής, προσφέρει αποτελεσματικές και λειτουργικές λύσεις σε τεχνικά προβλήματα τα οποία η κλασική δόμηση αδυνατεί να καλύψει.

Σε συνεργασία με αρχιτέκτονες και διακοσμητές η Partcon είναι σε θέση να ικανοποιήσει όλες τις ανάγκες του πελάτη για δόμηση και ιδιαίτερες κατασκευές, από το στάδιο της μελέτης έως και την υλοποίηση του έργου. Τα υλικά που χρησιμοποιούνται είναι επώνυμα και πληρούν όλες τις προδιαγραφές της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Βασιζόμενη στην πολυετή εμπειρία και τεχνογνωσία που έχει κτιστεί στο πέρασμα του χρόνου, η Partcon παρέχει άρτιες και οικονομικές λύσεις σε επαγγελματικούς – εκθεσιακούς χώρους αλλά και κατοικίες.

Η συνεχής επαφή με τις εξελίξεις στον χώρο των νέων τεχνικών και κατασκευαστικών υλικών σε συνδυασμό με τη επαγγελματική συνέπεια και την πρόθυμη εξυπηρέτηση είναι η εγγύηση για την υψηλή ποιότητα των έργων μας.